Healingmalerier

Maleriene er en stor del av Elisabeths hverdag, og de blir solgt fort. Hun mottar jevnlig positive tilbakemeldinger og at man merker healingeffekt av maleriene hennes.

Det kan være vanskelig å fange malerienes skjønnhet med foto. Anbefaler derfor å komme innom for å se hvordan maleriene virkelig ser ut. De fleste opplever en tilhørighet til maleriet eller maleriene de velger å kjøpe.

Elisabeth har mottatt mange positive tilbakemeldinger på bildenes healing effekter. Et eksempel er et barn med søvnproblemer,- etter hun fikk et  healingmaleri på rommet sitt har hun ikke hatt problemer med nattesøvnen. Andre forteller om en bedre og roligere atmosfære i hjemmet etter bilder ble hengt opp. Noen forteller om en varme som kommer fra maleriene.

I BA fra 25. oktober 2009 omtales kunsten hennes som energisk. Alle maleriene hennes er malt med kjærlighet og glede. «Jeg lager healingmaleri i olje. Maler med ren energi, sier hun og legger til at folk opplever å få en ny energi av bildene hennes når de tar dem med seg inn i hjemmene sine.»

I juni 2010 donerte Elisabeth med glede healingmaleriet «Livet» til Barneklinikken på Rikshospitalet i Oslo. Maleriet henger på post 3 i 3. etg. E1 avsnittet.

Se meditasjonsvideo med malerier

Ring 55 33 00 33 om du vil komme på visning.

Alle er hjertelig velkommen!