Om Elisabeth Gallefoss

Elisabeth Gallefoss er en anerkjent healer fra både ukeblad og media og har mange gode resultater å vise til. Elisabeth kommer fra Gallefoss i Sunnfjord. Hun er utdannet hjelpepleier og fotsoneterapeut. Du finner henne på Bryggen i Bergen, i koselige lokaler ved Jakobsfjorden. Hun har veldig gode erfaringer med mange forskjellige plager, og kan hjelpe deg med alt fra A til Å, fra baby til godt voksen. Elisabeth jobber med mennesker fra hele verden og pendler mellom Bergen og Kristiansand.

På Bryggen har hun også en unik maleriutstilling. Et utvalg av maleriene henger på utstilling våren og sommeren 2016 på Lavik Fjordhotell og skaper mange gode samtaler og gleder blant gjestene.

Foto: Fred Jonny
Foto: Fred Jonny

Kjærlighetsbudskap

Hennes budskap, – både i behandling og kunst, er å formidle kjærlighet. Verden trenger kjærlighet. Mye kjærlighet. Kunsten hennes har som formål å gi mottakeren en forbindelse til det gode, ubetingede, ubevisste, ærlige og kjærlige som bor i oss mennesker.

Elisabeth er helt ubetinget i sin kjærlighet til mennesker og har en glede og kjærlighet i seg som alle fortjener å se og oppleve.

For å spre mer av livsglede og kjærlighet,- donerte Elisabeth maleriet «Livet» til Barneklinikken på Rikshospitalet i Oslo, juni 2010. Dette ble mottatt med stor takk og har fått en flott plassering på post 3 i 3.etg.

Egenprodusert salve og olje

Elisabeth produserer egen salve og olje. Salven kan brukes på alt fra eksem til å brukes som barnesalve. Hun har fått mange gode tilbakemeldinger på den. Rene produkter lagd i ren kjærlighet.

Egenprodusert salve og olje.
Egenprodusert salve og olje.

For timebestilling ring 55 33 00 33.

 

One thought on “Om Elisabeth Gallefoss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s