Medieomtale

Her samler vi utdrag fra artikler og intervjuer i aviser, ukeblader og lignende, og andre som omtaler Elisabeth.

De fleste intervju og artikler kan du lese på Bryggen.

 


Yogaportalen.no februar 2018: Regnbuedronningen som fargelegger og fikser mennesker


Yogaportalen august 2017: Det hellige yogarommet og Elisabeths healingmaleri


Juleutgaven 2016 av Megafon: Elisabeth Gallefoss – Powerlove er styrken min

 

 

 

 


Hardanger Folkeblad 18. oktober 2016:

hordaland-folkeblad-18_10_16


Yogaportalen oktober 2016:


Utgave 2/2016 Norsk Ukeblad – intervju om drapet på Ali

«Jeg bestemte meg for å få et godt liv. Da måtte hat og bitterhet bort. I dag elsker jeg livet.» – Elisabeth Gallefoss


Omtale av boken «Kill them!  Kill them! Blodige tårer.»

Foto: Lena Borge

Foto: Lena Borge

Aviser:

Elisabeth var også på NRK Radio Sogn og Fjordane:
http://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-sogn-og-fjordane/DKSF02015614/06-08-2014


Nr. 16 2016 intervju i Kamille:  Da alt snudde: En lykkelig familie. Så skjedde det fatale.


Omtale i Ytre Sogn om maleriutstilling på Lavik Fjord Hotell våren 2016

  


Utgave 2/2016 – Magic Magasin: Kjærlighetsformidler og healer

«Jeg føler at healingmaleriene min er en gave til menneskene. Det som er artig er at det er maleriet som velger deg, ikke du som velger maleriet.» – Elisabeth Gallefoss


Utgave 3/2015 – Intervju i magasinet Harmoni; «Maling er min lidenskap» 

«Jeg tror på kjærligheten. Den sterkeste kraften av alle. Og denne kjærlighetskraften er sterkere enn kjærligheten mellom mann og kvinne.» – Elisabeth Gallefoss

  


Utgave 1 i 2012 av Bedre Helse

«Jeg er ikke blant dem som tror at stjernetegnet bestemmer personligheten vår, men livserfaringene. De kommer som de kommer og vi trenger alle støtte og trøst i såre tider.»  – Elisabeth Gallefoss


4. april 2011 Norsk Ukeblad nr. 14

Her fortelles den utrolige og flotte historien til Mette Sørstrand Knutsen som mot alle odds vinner kampen mot 2 hjernesvulster. En av legene gir henne 3 uker igjen å leve, og en annen tilføyer at hvis det er noe hun ønsker å gjøre før hun dør, må hun gjøre det nå. Dette nekter Mette å høre på, og tar kontakt med Elisabeth. Der får hun betryggelse om at dette skal gå bra og får faktisk vite hvor stor den ene svulsten er. Noe MR undersøkelser kan bekrefte. Mette mottar healing og fjernhealing fra Elisabeth. Hun tar også store tak i å lage seg en så positiv tilværelse som mulig, vekk med negativitet og negative energier. Til slutt er svulstene helt borte. Hun har som nr 2 i Norge vunnet kampen mot denne alvorlige krefttypen.


Dagens glade i Summetonen BA  

Desember 2010: Healingoljemalerier
«- Jeg var på behandling hos healer Elisabeth Gallefoss. I healingrommet hennes var det utstilt noen healingmalerier. Jeg kjøpte 3 malerier som hører sammen. Jeg hengte dem opp i stuen og da kvelden kom ble jeg helt trollbundet av dem. De strålte mot meg med et fantastisk fargespill. Det var akkurat som om maleriene levde i lyset i stuen. Det var som om jeg ble sugd inn i en eventyrverden. En eventyrlig opplevelse, rett og slett. Det var veldig spesielt, hjertet dunket kraftig og jeg fikk en god og avslappende følelse i kroppen. Anbefaler alle å se hennes malerier.»

Hilsen Johanne


Healingmaleri
«- Jeg har anskaffet meg et healingmaleri av Elisabeth Gallefoss! Jeg anbefaler alle å oppsøke utstillingen hennes på Hotell Admiral. Selv er jeg blitt så glad i maleriet at jeg savner det når jeg drar hjemmefra. Fantastisk!!!»

Hilsen lykkelig kjøper


Fortjener all skryt!
«- Jeg har i løpet av mitt liv vært gjennom flere tunge og vanskeligelivserfaringer. Jeg har forsøkt et hav av forskjellige behandlingsformer, terapi og selvutviklingskurs, som selvsagt har styrket. Men Kvinnen som virkelig har hjulpet meg å oppnå balanse, stole på meg selv og stå sterk i egen kraft, er healeren Elisabeth Gallefoss! Hun fortjener all skryt og ros, mer enn ord kan si! Jeg anbefaler derfor andre til å søke hjelp hos henne, uansett hva det måtte gjelde!»

Tone


Bergensavisen –  28.11.2010

Healinghotellet
«Beste heksen i byen» står det på den ene plakaten. «Beste engelen i byen» står det på den andre.

Energien til Elisabeth Gallefoss har inntatt Hotel Admiral i Bergen. Digre fargeglade malerier henger alle steder i hotellet. I resepsjonen, spisesalen og baren. – Denne energibunten tok oss med storm, sier Kjetil Røed, direktør ved hotellet. Han så utstillingen hennes på Pymalion for ett år siden. Jeg ønsket hennes energi inn her, for det var så tungt, maritimt og gammelmodig. Den utstrålingen de healingmaleriene har. Det er helt fantastisk! Jeg har gitt henne full frihet. Folk blir bare stående og måpe, de klarer ikke løsrive seg. De sier «dette er mitt», tar det ned fra veggen og kjøper det. Ynglingsbildet mitt ble solgt rett foran øynene på meg, sukker Kjetil. Det var noen øyne på det bildet, Elisabeth sine. De fulgte deg da man gikk forbi, og det var liksom som om man ble healet, mener han.

Tove Gulbrandsen

 


Bergens Tidende – 21.11.2010

Tror på kjærligheten
«Jeg tror på kjærligheten. Gud er kjærlighet. Og denne kjærligheten er større enn kjærligheten mellom mann og kvinne. Den har med respekt å gjøre, med å se det andre mennesket slik som det virkelig er. Jeg tror på samarbeid, respekt og fellesskap på tvers av ulike kulturer. Vi har alle noe å gi hverandre.»

Elisabeth er utdannet hjelpepleier og fotosoneterapeut og har arbeidet i helsevesenet i mange år. Her oppdaget hun at folk ble friske bare ved å snakke med henne. Da forsto hun at det beste hun kunne gjøre var å hjelpe mennesker med sine varme hender.

Reporter Tor Kristiansen, BT


Sydvesten 16.11.2010

– En snopebok
«Elisabeth Gallefoss ønsker at folk skal kose seg med hennes nye bok. Diktsamlingen har fått navnet Sukkertøy og her finnes det et knippe dikt til ettertanke.»

Baksiden på boken sier vel egentlig alt, sier Elisabeth da Sydvesten spør om budskapet i boken. Love, love, love står det på snei på baksiden og for Elisabeth er kjærlighet det aller viktigste i livet.

Av Anette Olsen Vebjørnsen


Sydvesten 7.4.2010

– Et ord kan forandre livet. Dette mener Elisabeth Gallefoss. Etter ønske fra folk som går til behandling hos henne har hun nå samlet noen av diktene sine i boken; Små ord gir glede.
For Elisabeth er det kjærlighet det først og fremst handler om. Om det er tekst eller malerier hun jobber med er det den rene healingenergien og kjærlighet hun ønsker å formidle. Elisabeth mener at diktene i boken har en healende effekt for folk. Og hun er overbevist om at et ord kan forandre livet. Les mer her: http://www.sydvesten.no/?p=1094

Av Anette Olsen Vedbjørnsen

 


 

Byavisen 7.12.2009

Utsmykker hotellrom med healingkunst
At hoteller har kunst på veggene er ingen nyhet. Men at hotelldirektør Kjetil Røed i Clarion Hotel Admiral har gått til anskaffelse av healingkunst er litt mer spesielt.
Les mer her: http://byavisen.net/2009/12/kultur/uts
mykker-hotellrom-med-healingkunst

 


 

Utdrag fra Norsk Ukeblad i uke 27 2008:

«Folk må gjerne fortelle om sine konkrete sykdomsplager, men for meg spiller det ingen rolle hva de sier eller ikke. Jeg healer hele mennesket uansett. Det kan nemlig være helt andre årsaker til at folk får de plagene de får. Vi lever i et stressende samfunn som gir ulike fysiske og psykiske belastninger. Derfor jobber jeg helhetlig med både kroppen og hele livssituasjonen. Deretter reparerer jeg skadene og gir dem livskraften tilbake ved å tilføre energi.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..