15 år på Bryggen – 5 dager igjen til jubileumsutstilling

– Den som ikke tror at vi mennesker gir energi og blir påvirket av energi der vi befinner oss, har ikke levd. Vi er skapt av energi, omgås energi, alt vi går og trår på, er energi, sier den velkjente healeren Elisabeth Gallefoss.

Den 29. juli 2004 startet Elisabeth Gallefoss Behandlingssenter opp på Bryggen i Bergen. Siden oppstarten har over 20 000 mennesker vært innom de unike lokalene på historiske Bryggen.

Elisabeths største kall er healing, eller som hun liker å kalle det, energirensing. Tusenvis av mennesker fra inn- og utland har lagt på benken hennes med alle mulige plager. Historiene er ikke få – mange opplever store forbedringer i livene sine etter besøk hos henne på behandlingssenteret. Hun hjelper liten og stor med alt fra A-Å. Journalister som har skrevet om Elisabeth har fått klar beskjed om å legge seg på benken slik at de vet hva de skriver om.

– Eg reparerer mennesker og er en formidler av kjærlighet, sier Elisabeth på sunnfjordsdialektet sin og smiler stort. Det handler ofte om å veilede mennesker tilbake til seg selv, eller poweren sin, som jeg liker å kalle det. Mange sitter fast i gamle mønstre og tankesett som ikke hjelper dem lenge og hemmer livskvaliteten deres.

Elisabeth Gallefoss har jobbet som healer i Bergen siden 1997. I løpet av disse årene har hun forfattet 5 bøker som kan kjøpes på Bryggen og i noen bokhandlere.

I tillegg maler Elisabeth store, fargerike og mektige healingmalerier og holder malekurs. Bildene hennes er meget populære og gir sine eiere mye mer enn farger og elegante penselstrøk, ifølge tilbakemeldingene som Elisabeth mottar.

Det finnes mange typer mennesker, men de som åpner seg for livets vakre eventyr vil oppleve mer glede i livet sitt.

I anledning av 15 års jubileumet svarer Elisabeth her på 5 spørsmål:

Hva er det beste du har opplevd på Bryggen i løpet av de siste 15 årene?

– Åå, det er absolutt ikke mulig å svare på! For her på Gallefoss Behandlingssenter bor jo gledene og latteren. Men det at jeg har fått mange friske og mange glade er jo det aller beste. Og noen kom helt fra Australia for å takke meg. Fikk en boomerang og ble invitert til utrolige Sidney i Australia! Det er jammen ikke verst! Alle vakre oppdrag av vielser er mektige opplevelser og en ære. Det er så mye å ta av! Maleriene er jo en lidenskap.  Alle utstillingene jeg har hatt. Alle eventyr vi har skapt underveis. En stor takk til alle som har jobbet her og vært med på reisen. 15 år går fort, plutselig feirer vi 30. Og ja, jeg elsker jo å holde kurs. Har holdt mange malekurs, healingsirkler og andre kurs. Nå i september skal vi ut i naturen og ha malekurs med overnatting! Det blir tidenes malekurs – det lover jeg!

 

Hvor henter du påfyll og inspirasjon?

– Uten tvil i naturen, sier Elisabeth med et tilfredsstillende blikk.

– Vi er jo så heldig i dette vakre landet, rett utenfor døren har vi verdens beste medisin. Det er det absolutt beste jeg vet, å gå på fjellet, gå i skogen, gå til vannet, brenne bål. Jeg så takknemlig for det!

 

Har du møtt mye motstand fra folk som «ikke tror» på dine evner?

– Å ja, det kan du tro, sier Elisabeth og ler høyt.

– Men det betyr ikke at mange som «ikke tror» har mottatt behandling og fått god effekt likevel. Jeg har hatt så mange skeptikere på benken at det er gøy. Mennesker er herlige vesener. Mange tror at de må si at de ikke tror på noe annet enn det som står i skolebøkene, det er ofte det som føles tryggest for allmennheten, for da kan ingen «ta» de etterpå og si «Det var jo det jeg sa!».

 

Hva vil du si til skeptikerne?

– Vet du, alle har lov å mene det de vil og jeg er ikke her for å pålegge andre noen sannheter som føles feil for dem. Jeg er her for å hjelpe mennesker som vil ha hjelpen min, og dele gleder, latter og gi ubetinget kjærlighet, sier Elisabeth med det velkjente smilet sitt.

– Men det er jo morsomt da, Østens medisin som f.eks. akupunktur og fotsonebehandling har eksistert i over 2000 år, og skolemedisin i rett over 100 år. Jeg tror at begge kan dra nytte av hverandre istedenfor å være på ulike sider.

 

Hva er planen for de neste 15 årene?

– Eneste planen min er å nyte livet, fortsette å hjelpe mennesker, male, skrive og elske.

Det er nærmest umulig å gå inn på behandlingssenteret og komme ut igjen med uten et smil. Elisabeth Gallefoss er et menneske alle bør møte og oppleve. Til tross for store, tragiske og ubegripelige hendelser i livet sitt fortsetter hun, en dag om gangen, å gi det beste et menneske kan gi, – ubetinget kjærlighet til alle hun møter. Et magisk møte venter deg.

 


Velkommen til Bryggen og merk deg følgende datoer:

  • 3. august – Jubileumsutstilling på behandlingssenteret, her kan det bli overraskelser til de som kommer innom!
  • 27. – 29. september – Malekurs i naturen, kun få plasser, ring 55 33 00 33 for bestilling
  • 17. – 19. oktober – Maleriutstilling på SAS hotellet på Bryggen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..